Fórmula 1

Hamilton supera per 3 mil·lèsimes Norris en els entrenaments de Monza

La primera jornada del GP d’Itàlia ha estat molt ajustada i s’han mostrat dues banderes vermelles

Lewis Hamilton (Mercedes) i Lando Norris (McLaren) han quedat separats només per tres mil·lèsimes en la primera jornada d’entrenaments del GP d’Itàlia en el circuit de Monza. Lewis Hamilton ha marcat un millor temps d’1:20.738 en una sessió que ha tingut una bandera vermella per un accident de Kevin Magnussen (Haas) i ha estat més de deu minuts aturada. Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat amb el tercer temps a una dècima.

En la sisena posició ha finalitzat George Russell (Mercedes), que ha estat molt poc a pista ja que no tenia el seu monoplaça disponible. En la sessió del matí el jove de 18 anys Kimi Antonelli ha pilotat el Mercedes, però en la tercera volta, després de 10 minuts, ha estavellat el monoplaça en la parabòlica i s’ha mostrat la bandera vermella. Els mecànics han tingut molta feina per fer les reparacions i George Russell ha sortir molt tard en la sessió de la tarda.

Fernando Alonso (Aston Martin) ha fet el novè temps a cinc dècimes del millor registre, mentre que el líder del mundial Max Verstappen (Red Bull) ha acabat el catorzè a més de vuit dècimes. El neerlandès ha amagat les cartes i ha fet el seu temps amb pneumàtics intermedis mentre que la resta els han fet amb tous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)