Fórmula 1

Mercedes fa oficial que Antonelli, de 18 anys, substituirà Hamilton al 2025

El jove italià farà parella amb George Russell

Mercedes ha fet oficial els dos pilots que formaran l’equip l’any 2025 i ha confirmat que el jove italià de 18 anys Kimi Antonelli serà el substitut de Lewis Hamilton, que marxa a Ferrari. El líder de l’equip serà George Russell. Kimi Antonelli farà el salt des de la F2 i es graduarà de l’equip júnior de Mercedes, tal i com va fer George Russell l’any 2019.

Kimi Antonelli ha anat pujant ràpidament des de les categories inferiors. Ha guanyat els títols ADAC i la F4 italiana al 2022 i el campionat europeu de fórmula regional al 2023. S’ha saltat la F3 i aquesta temporada ha entrat en la F2 on ha guanyat dues curses i ocupa el sisè lloc del campionat.

El pilot ha manifestat: “Arribar a la F1 és un somni que he tingut des que era un nen petit; vull agrair a l’equip pel suport que m’han brindat a la meva carrera fins ara i la confiança que han demostrat en mi. Encara estic aprenent molt, però em sento llest per a l’oportunitat. Estaré concentrat en millorar i oferir els millors resultats possibles per a l’equip.” Kimi Antonelli va debutar divendres en els primers entrenaments del GP d’Itàlia i va estavellar el Mercedes contra la tanca en la tercera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)