Fórmula 1

Leclerc porta el Ferrari a la victòria i la festa esclata a Monza

Els McLaren de Piastri i Norris han completat el podi en el GP d’Itàlia

Charles Leclerc ha portat el seu Ferrari a la victòria en el GP d’Itàlia en el circuit de Monza i ha iniciat la festa italiana. El monegasc ha sumat la seva segona victòria de l’any i la setena de la seva carrera, gràcies a un estratègia arriscada en que només s’han aturat una vegada a canviar els pneumàtics. En les últimes voltes Charles Leclerc ha hagut d’aguantar l’escomesa d’Oscar Piastri i el seu McLaren, que eren molt més ràpids, però han fet dues aturades, i s’han quedat a poc més de dos segons i mig. La tercera posició del podi l’ha ocupat el McLaren de Lando Norris, que havia fet la pole, però que no ha estat encertat en la sortida i ha baixat a la tercera plaça. Carlos Sainz, amb la mateixa estratègia que el seu company d’equip, ha lluitat per situar el seu Ferrari en el podi, però ha estat superat en les últimes voltes per Lando Norris i ha acabat quart.

Max Verstappen (Red Bull), el líder del mundial, ha finalitzat en la sisena posició i ha cedit punts respecte Lando Norris que s’ha situat a 63. Fernando Alonso (Aston Martin) no ha pogut puntuar i ha acabat l’onzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)