Trial

Toni Bou s’exhibeix i també guanya el Trial de Ripoll

Toni Bou (Montesa) ha arrodonit avui el seu gran campionat amb una victòria en la primera cursa de Ripoll, seu de la darrera prova del campionat del món de Trial GP. El pierenc ja havia segellat el títol en la cursa anterior a Caors (Occitània) però ha volgut reiterar el seu domini sumant la desena victòria del curs en onze curses.

Bou ha estat el millor en el primer gir amb 11 punts de penalització, seguit per Busto (12) i Raga (16). El gallec Gabriel Marcelli, company de Bou, endarrerit, era cinquè amb 28 –4 fiascos–rere el català Aniol Gelabert (24). En el segon, Bou ha fet només 8 punts i ha acabat amb 19. Busto ha estat segon amb 22 i Marcelli, que s’ha recuperat, tercer amb 38 per davant de Raga (43). Gelabert ha acabat cinquè amb 48. En la lluita pel subcampionat, Marcelli es manté segon amb 5 punts sobre Busto i demà, en la darrera cursa, es decidirà el subcampió.

En el mundial femení, la terrassenca Berta Abellán (Scorpa), que afrontava la doble cita a10 punts de la líder i vigent campiona, la britànica Emma Bristow (Sherco), ha guanyat, li retalla tres punts –es queda a 7 abans de la cursa definitiva de demà diumenge–i, to ti que té molt complicat, manté les seves possibilitats matemàtiques d’aconseguir el títol davant de l’anglesa de 33 anys, que es vol retirar per la porta gran aconseguint el seu desè títol en onze anys. La catalana ha estat la millor en el primer gir (4), seguida de Bristow (7). Abellán hi ha afegit 3 punts en la segona volta (7) i Bristow ha fet un segon gir perfecte sense cap penalització, tot i que la catalana ha acabat per davant pel millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)