Trial

Berta Abellán és segona a Ripoll i tanca el mundial subcampiona

Berta Abellán (Scorpa) ha estat segona avui en el segon dia del Trial de Ripoll, la darrera cursa del mundial, i no ha pogut evitar el títol de l’anglesa Emma Bristow (Sherco), que es retira per la porta gran als 33 anys amb la seva desena corona en els últims onze anys. Abellán, que ha sumat els mateixos punts de penalització que Bristow (12) i ha estat segona pel temps, tanca el curs amb un subcampionat brillant amb quatre victòries, tres de seguides en les tres darreres curses del mundial.

Toni Bou (Montesa), que ja havia resolt el títol en la cita de Caors (Occitània) i que també havia guanyat dissabte, s’ha imposat amb 18 punts per davant de Jaime Busto (Gas Gas), que ha acumulat 22 punts i de Gabriel Marcelli (Montesa), tercer amb 32 però que ha estat proclamat subcampió. Bou clou el campionat amb onze triomfs en dotze curses, un domini absolut. L’ulldeconenc Adam Raga (Sherco), per la seva banda, ha estat cinquè amb 40 punts i tanca el mundial en el quart lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)