Fórmula 1

Lando Norris confirma el bon moment de McLaren en el GP de Singapur

El pilot britànic ha sumat el tercer triomf del curs per davant de Max Verstappen (Red Bull), que ha segellat un valuós segon lloc a Marina Bay

El britànic Lando Norris, amb la tercera victòria de la temporada, ha certificat el bon moment de McLaren en l’exigent Gran Premi de Singapur i continua pressionant el lideratge del mundial de F-1 del neerlandès Max Verstappen (Red Bull), que ha pogut conservar una valuosa segona posició. L’australià Oscar Piastri (McLaren) ha completat el podi per davant de George Russell (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari), Lewis Hamilton (Mercedes) i els espanyols Carlos Sainz (Ferrari) i Fernando Alonso (Aston Martin). Amb sis curses pel final del campionat, Verstappen manté la primera plaça amb 331 punts, seguit a 52 per Norris (279).

Amb una bona sortida, Norris ha anat incrementat progressivament el ritme i quan ha fet el canvi de pneumàtics (volta 31, d’un total de 62), amb més de 20 segons sobre Verstappen, s’ha reincorporat en la primera posició. Amb tot, s’ha salvat in extremis d’anar-se contra el mur en la volta 33, en el mateix punt on ho havia fet George Russell en els entrenaments lliures. Per darrera de Norris i Verstappen, Piastri, que arrencava cinquè, no ha passat per boxes fins a la volta 39, però després ha avançat com un avió als Mercedes de Lewis Hamilton i George Russell. En la volta 49, Norris ha baixat per primera vegada d’1:34.9, poc abans de tornar a fregar el mur en la desena corba. En el tram final ja no hi hagut cap més incidència i el pilot de McLaren ha vençut amb 20.945 de marge sobre Verstappen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)