Trial

Bou i Raga sumen un nou títol en el trial de les nacions

L’equip espanyol femení, amb les catalanes Berta Abellan i Laia Pi, ocupa el tercer lloc a Pobladura de las Regueras (Lleó)

Els pilots catalans Toni Bou (Montesa) i Adam Raga (Sherco) i el gallec Gabriel Marcelli (Montesa) han catapultat l’equip espanyol cap a un nou títol del trial de les nacions, el trentè del seu historial i el vintè consecutiu, que s’ha disputat a Pobladura de las Regueras (Lleó). Bou, que ja suma 18 títols a l’aire lliure, corona una altra temporada per emmarcar en un trial de les nacions que podia haver estat l’últim per al veterà Adam Raga, de 42 anys. L’equip espanyol ha sumat 42 punts i ha precedit les seleccions d’Itàlia (86) i França (106).

En categoria femenina, el conjunt espanyol, amb les catalanes Berta Abellan (Scorpa) i Laia Pi (Beta), i la cantàbrica Daniela Hernando (Beta) s’ha classificat en tercera posició, a només un punt del subcampionat d’Itàlia (44 i 45). El títol ha estat per a Gran Bretanya (14) liderada per la campiona mundial Emma Bristow (Sherco).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)