MotoGP

Mar Márquez va de menys a més i fa el segon temps en la practica del GP del Japó

Maverick Viñales fa el sisè registre i Àlex Márquez el vuitè

Marc Márquez (Ducati) ha anat de menys a més i ha acabat la practica de MotoGP amb el segon millor registre en el GP del Japó. El cerverí ha tingut problemes de frens en l’inici de la sessió, però ho ha solucionat i al final s’ha quedat a només 33 mil·lèsimes del millor temps que ha aconseguit Brad Binder (KTM) amb 1:43.436. També han entrat directament en la Q2 de la qualificació de demà Maverick Viñales (Aprilia) que ha fet el sisè temps a dues dècimes del millor, i Àlex Márquez (Ducati) que ha acabat vuitè a gairebé sis dècimes.

Aleix Espargaró (Aprilia) i Àlex Rins (Yamaha) hauran de disputar la Q1. El granollerí ha acabat quinzè a un segon i el barceloní vintè a un segon i mig. Els temps de la sessió de practica d’avui poden ser importants ja que per demà hi ha previsió de pluja molt forta i potser no es podria disputar la qualificació. Llavors valdrien aquests temps de cara a la graella de sortida.

En la practica 1 de Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha estat el millor català amb el 14è temps i s’ha quedat a sis dècimes del millor registre que ha aconseguit Filip Salac (Kalex). Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 24è registre a més d’un segon, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha estat el n27è a un segon i set dècimes.

En Moto 3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet el 20è temps i s’ha quedat a gairebé dos segons del millor registre que ha marcat Ivan Ortolá (KTM) amb 1:55.550. En aquesta categoria es pot decidir el títol mundial i el colombià David Alonso, company d’equip de Joel Esteban, pot ser el campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)