MotoGP

Marc Márquez torna a ser tercer i Bagnaia fa el doblet en el GP del Japó

L’italià suma la vuitena victòria de l’any i està a només 10 punts de Martín en el mundial

Marc Márquez (Ducati) ha tornat a ocupar la tercera posició i acaba el GP del Japó amb dos tercers llocs, en l’esprint de dissabte i en la cursa de gran premi de diumenge. El cerverí, que sortia novè, ha tornat a fer una remuntada i després d’una bona sortida, en la cinquena volta s’ha situat tercer al superar Brad Binder (KTM). En aquesta ocasió no ha pogut lluitar per finalitzar més endavant.

La victòria l’ha aconseguit Francesco Bagnaia (Ducati) que ha fet el doblet en el circuit de Motegi, el tercer de la temporada, i ha sumat la vuitena victòria de l’any. L’italià s’ha situat primer des de la sortida i no ha deixat que ningú l’inquietés. Ha retallat cinc punts més en la general i ara està a 10 punts de Jorge Martín (Ducati), que ha ocupat la segona plaça. El madrileny ha passat de l’onzena posició de la graella a la quarta en la primera volta i en la tercera ja era el segon, després de la caiguda de Pedro Acosta (KTM) que sortia des de la pole.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat novè, mentre que Àlex Rins (Yamaha) ha ocupat la setzena plaça. Àlex Márquez (Ducati) ha tocat a Joan Mir (Honda) en la segona vota i han caigut tots dos. Maverick Viñales (Aprilia) estava tercera a la graella, però ha tornat a sortir malament, amb un toc amb Marc Márquez, ha baixat fins la desena plaça i a meitat de la cursa ha caigut.

Quarta lloc d’Alcoba i sisè d’Artigas en Moto2

Els catalans Jeremy Alcoba (Kalex) i Xavier Artigas (Forward) han aconseguit els seus millors resultats de l’any, quart i sisè en una cursa de Moto2 on han arriscat posant pneumàtics de sec en una pista mullada. La cursa s’ha iniciat en sec, però ha començat a ploure i s’ha mostrat la bandera vermella. En la segona sortida alguns pilots s’han arriscat i han posat pneumàtics de sec i al final de la prova han estat els que han ocupat els primers llocs. Albert Arenas (Kalex) havia posat pneumàtics de sec, però s’ha aturat després de la volta per veure com estava la pista, els ha canviat pels de pluja i ha acabat 22è. El líder del mundial Ai Ogura (Boscoscuro) també ha arriscat, ha acabat segon i en el proper gran premi a Austràlia d’aquí a dues setmanes, pot guanyar el títol mundial. Manu González, el company d’equip d’Albert Arenas, ha aconseguit la victòria, seva primera a la categoria.

En Moto3 el colombià David Alonso (CFMoto) ha aconseguit el títol mundial a quatre curses del final del campionat, i ho ha fet guanyant la cursa. Joel Esteban, el seu company d’equip ha finalitzat en la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)