MotoGP

Martín i Bagnaia creuen que el títol de MotoGP no es decidirà fins a València, l’última prova

El dos primers del mundial estan separats per només 10 punts abans d’aquest GP d’Austràlia

El líder del mundial de MotoGP, Jorge Martín, i el segon classificat i actual campió, Francesco Bagnaia, consideren que el campió de la màxima categoria no es decidirà fins en gran premi de València que es disputarà del 15 al 17 de novembre que serà l’última prova. Els dos pilots estan separats per només 10 punts (392 per 382) i la seva lluita es mantindrà en els quatre grans premis –quatre curses a l’esprint i quatre de gran premi–, que falten per disputar, i amb 148 punts encara en joc.

En la roda de premsa oficial abans del GP d’Austràlia d’aquest cap de setmana Jorge Martín ha manifestat: “Aquesta és la part més important de la temporada, l’important és arribar a València amb opcions. Les errades pesen més, si en fas una serà un desastre. Hem de ser competitius.” Francesco Bagnaia treu importància al fet d’anar per darrera en la classificació i explica: “Hem entès que no és obligatori estar al davant de la classificació, hem entès que això acabara a València, serà complicat tancar el mundial abans.”

Tant el madrileny com l’italià han parlat que les condicions climatològiques seran complicades i s’hauran d’adaptar a elles. Jorge Martín ha comentat: “Hi haurà climatologia canviant, nou asfaltat. Serà difícil i exigent”, mentre que Francesco Bagnaia ha dit: “El més difícil serà entendre els pneumàtics semble que no tindrem sessions en sec per entendre’ls de cara a la cursa. Les previsions diuen que divendres plourà, dissabte farà vent i diumenge bastant de fred.”

Marc Márquez, que no ha estat en cap de les dues rodes de premsa oficials, ha comentat sobre aquest gran premi d’Austràlia: “És un circuit d’esquerres i en teoria va una mica millor. L’important serà adaptar-se a les condicions de Phillip Island.” El cerverí ha guanyat quatre vegades al circuit australià, tres en MotoGP. La temporada passada la victòria va ser per Johann Zarco, en la cursa llarga que es va fer dissabte. Les condicions meteorològiques adverses van fer que ves canviessin de dia les curses, i bel diumenge es va haver de suspendre la cursa a l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)