Fórmula 1

Verstappen espera ser més competitiu amb les millores

Fórmula 1. Red Bull presenta un monoplaça amb canvis a Austin, en el retorn de les curses després d’un mes i de la prova a l’esprint

Max Verstappen i Red Bull esperen ser més competitius en el GP dels Estats Units que es disputa aquest cap de setmana a Austin. Després d’un més sense curses l’equip ha treballat molt i presenta millores en el monoplaça que haurien d’ajudar el neerlandès a lluitar amb els McLaren, i en especial amb Lando Norris, que és a 52 punts en la classificació del mundial quan queden sis grans premis. En el circuit de les Amèriques d’Austin també tornen les curses a l’esprint els dissabtes i hi ha dues oportunitats per ampliar el marge o perdre punts. El neerlandès fa vuit curses de gran premi que no guanya, però es va imposar en el darrer esprint en el GP d’Àustria, en què va començar la mala ratxa dels diumenges, amb tres segons llocs com a millor resultat i un sisè com a pitjor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)