Motociclisme

MOTOR

GRAN PREMI DE FRANÇA DE MOTOCICLISME

I ara toca competir

Pedrosa, amb els problemes físics oblidats, es pot centrar només en el duel amb Lorenzo

Márquez celebrarà la seva 50a cursa en el mundial i espera oblidar les tres caigudes

Dani Pedrosa
HONDA (Moto GP)
«Aquesta ha estat la primera setmana en molt de temps en què m'he sentit tranquil i amb confiança»
Jorge Lorenzo
YAMAHA (Moto GP)
«El meu objectiu serà pujar al podi, per així poder arribar en una bona posició al Gran Premi de Catalunya»
Casey Stoner
HONDA (Moto GP)
«L'Honda ha d'anar bé en aquest circuit, així que ja tinc ganes de córrer»
Marc Márquez
SUTER (Moto 2)
«En els 125 cc, el circuit
de Le Mans no se'm donava gens malament, així que ja veurem què passa a Moto 2»

La victòria reparadora de Dani Pedrosa a Estoril va servir per igualar la classificació del campionat i va deixar el pilot vallesà a només quatre punts del líder, Jorge Lorenzo. Però el millor de tot és que Pedrosa semblava confirmar que havia deixat enrere els seus problemes físics i que podia passar a centrar-se només en les curses. «Ha estat una gran alliberació per a mi sentir-me bé sobre la moto després de l'operació i em fa veure les coses de manera diferent», deia Pedrosa aquesta setmana mateix. Encara no s'ha deslliurat de les intenses sessions de fisioteràpia, però, atès el seu optimisme, la lesió a la clavícula podria ser història ben aviat.

Un altre cop, doncs, es presenta un cap de setmana intens a Le Mans, on el líder hi ha guanyat les dues últimes temporades. Les característiques del traçat, amb arrencades i frenades brusques, afavoreixen tant el pilot mallorquí com la seva Yamaha, però és clar que Pedrosa ho donarà tot per desbancar-lo. Tampoc no es pot obviar la bona feina de Casey Stoner, que si no té una puntuació millor és per culpa de la caiguda que va tenir a Jerez, provocada per Valentino Rossi. La situació de l'italià és ben diferent. La seva feina continua sent la millora de la Ducati, que fins ara no s'ha mostrat gaire competitiva.

També ha de començar a reaccionar Marc Márquez, en la categoria de Moto 2. Tres caigudes en tres curses no és la millor estrena en la categoria de tot un campió del món. A Le Mans celebrarà 50 curses en el mundial, i què millor que fer-ho amb un bon resultat. Stefan Bradl aspirarà a la tercera victòria de la temporada.

I en els 125 cc, és només qüestió de temps que Maverick Viñales aconsegueixi el seu primer podi, i qui sap si ja podrà ser a França. L'empordanès va estar a punt de pujar-hi a Estoril, on va acabar quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)