Motociclisme

MOTOR / CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOCICLISME

Pedrosa és dubte per a Montmeló

El català, que ha de decidir en els propers dies si l'operen, no sap si podrà córrer en el Gran Premi de Catalunya, el 5 de juny

Un cop interioritzat el desastre que va significar la cursa de Le Mans, Dani Pedrosa sap des d'ahir que la seva presència a la del Gran Premi de Catalunya és dubtosa.

Després de caure per culpa de la temerària acció de Marco Simoncelli i trencar-se l'espatlla dreta, el pilot de Castellar va viatjar a Barcelona, on diumenge va fer nit a la clínica Teknon, on ahir se li van practicar diverses proves que van confirmar la fractura neta. Ara, en els propers dies, s'ha de decidir si és millor operar o deixar que l'os se soldi naturalment. En tot els casos, la seva presència a Montmeló és dubtosa.

Parla Lorenzo.

Va fer-ho en el seu Twitter, en què va afirmar: «El que és lògic seria no deixar córrer Simoncelli fins que Pedrosa no estigui al 100%.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)