Fórmula 1

Lewis Hamilton

McLaren-Mercedes

«Em sento genial; és una de les millors curses que he fet»

«No mirem això ara. Prefereixo callar i deixar que parli el ritme del nostre cotxe»

Després de quatre curses fora del podi, Lewis Hamilton va recuperar ahir el somriure en territori alemany, en guanyar la segona cursa de la temporada. Hi va donar un gran valor: «Cada triomf és especial, però aquest significa molt. L'equip hi ha posat tota l'energia i l'esforç perquè el cotxe funcionés, i durant el cap de setmana he anat molt ràpid. El treball ha estat fantàstic. Em sento genial; és una de les millors curses que he fet.»

«Hem fet una bona sortida, molt diferent d'altres llocs, com a València. Hem treballat això i avui [per ahir] era important ja situar-se al davant des de l'inici perquè hi havia el risc que s'allunyés Mark [Webber]», va dir el britànic, que va situar-se líder al primer revolt. A l'hora de pugnar amb Alonso i Webber mateix, va tenir en la temperatura de l'asfalt –menys calenta que en altres llocs– un aliat. «Hem tingut una bona batalla, però cap de nosaltres pot guanyar sense el cotxe. A poc a poc, anem aprenent més sobre com es comporta, i també a adaptar l'estil de conducció per cuidar millor els neumàtics.» Sobre les possibilitats en el mundial, va ser pragmàtic: «No mirem això ara. Si dic alguna cosa ara i la pròxima cursa, a Hongria, on hi ha un asfalt molt calent, és un desastre, podríem estar en una posició similar a València. Prefereixo estar callat i deixar que parli el ritme del nostre cotxe.»


EL MUNDIAL

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)