Més motor

DANIEL JUNCADELLA

VENCEDOR DEL GP DE MACAO

“Vaig haver de controlar les emocions”

Quan es va posar líder va començar a tremolar de l'emoció i, fins i tot, va fer alguns errors

Encara en un núvol pel triomf a Macao, Juncadella explica com va anar la cursa i en valora el resultat.

.

Comptava que podia guanyar la cursa?

Abans dels entrenaments, sí. Però després de veure com em va anar la qualificació, en què vaig ser 14è, no. Vaig sortir sisè en la cursa i hauria estat massa optimista esperar una victòria. Només pensava a disfrutar, fer-ho bé i, com a màxim, intentar pujar al podi.

Quan el segon cotxe de seguretat va marxar de la pista va fer, segons les seves paraules, el millor avançament de la seva vida. Com va anar?

Vam arribar al final de la recta quatre pilots molt junts. Jo anava per l'interior i sabia que havia de frenar tard per superar-los. Així ho vaig fer. El cotxe es va moure bruscament de darrere, vaig bloquejar les rodes i el vaig controlar. Tenia el mur molt a prop i veia a venir que m'hi encastaria. La clau va ser que no vaig tenir por.

I després?

Em vaig posar primer i em van venir emocions que vaig haver de controlar. Les cames em tremolaven i en la primera volta com a líder vaig fer tres o quatre errors, però em vaig poder relaxar.

Com valora aquest triomf?

És el resultat més important de la meva carrera. Abans, guanyar a Macau significava tenir un peu i mig a la F1. Avui és més complicat, però és il·lusionant i m'anirà bé per al meu futur.

Ja ha assimilat el que ha fet?

Encara no me n'he adonat, però em diuen que és increïble. M'havien dit que guanyar a Macau és el més important que et pot passar abans de guanyar una cursa de la F1, que ni tan sols ho iguala una victòria de la GP2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)