Fórmula 1

Els de davant no les tenen totes

Nico Rosberg Mercedes

“Està molt bé, però n'hem de gaudir amb precaució”, va deixar anar el flamant ocupant de la posició preferent per al gran premi d'avui. Sap de què parla, perquè a Bahrain Nico Rosberg també va arrencar el primer diumenge i la degradació dels pneumàtics el fa enfonsar fins al novè lloc en les dues hores següents.

“Aquí anirà millor, segur”, va assegurar l'alemany, que ja té tres poles. “A Bahrain, la temperatura, el circuit i tot plegat van deixar al descobert els nostres punts dèbils d'una manera extrema, i ens hem esforçat per entendre'n les raons”, va afegir.

Ara bé, mantenir la primera posició al final de les 66 voltes són figues d'un altre paner. “No puc seure aquí i dir que diumenge puc sortir a guanyar. Crec que l'objectiu ha de ser una mica inferior, tal vegada un podi”, va apuntar.

La cursa d'avui serà tot un repte per a Mercedes, però un podi no hauria de ser res d'inversemblant: “En l'última cursa, Lewis [Hamilton] va ser cinquè, i l'objectiu és acabar una mica millor.” Vaja, vorejant el podi.

Més enllà del resultat en si, l'altre motiu de satisfacció per a Rosberg és haver superat –un cop més– el seu company, que té una merescuda fama de pilot ràpid en qualificació: “És clar, estic satisfet, sí. És un dels millors pilots i estic content d'haver-lo superat.”

No m'esperava tenir un cotxe tan competitiu
Lewis Hamilton
mercedes
Ferrari i Lotus són prou competitius, i seran forts en cursa
Sebastian Vettel
red bull-renault
No m'agrada gaire l'últim sector, amb els nous revolts, però aquest any he trobat la manera de fer-los bé
Hem usat una tàctica diferent a la majoria, muntant només rodes toves. Veurem si això ens ajuda diumenge
A vegades et guanyen, a vegades guanyes tu. [Nico] ha estat més ràpid, i això vol dir que he de treballar més
Més que sortir de la part bruta de la pista, la meva preocupació és la degradació dels pneumàtics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.