Motociclisme

Duel de guanyadors

Motor. Marc Márquez i Jorge Lorenzo s'han imposat en el Gran Premi de San Marino en els dos últims anys, en Moto 2 i Moto GP respectivament, i ara s'enfronten en la màxima categoria

Marc Márquez i Jorge Lorenzo, amb el permís de Dani Pedrosa, protagonitzaran un duel de guanyadors en el Gran Premi de San Marino d'aquest diumenge. Tots dos han aconseguit la victòria en el circuit Marco Simoncelli de Misano en els dos últims anys, el català en Moto 2 i el mallorquí en Moto GP. Ara s'enfrontaran en un gran duel en la màxima categoria.

El pilot de Cervera arriba a aquesta cursa en bones condicions, ja que ha tingut una setmana per recuperar-se de la luxació de l'espatlla esquerra que es va fer a Silverstone abans de la cursa. Tot i no estar en les millors condicions, el pilot d'Honda va ser segon en una dura lluita amb Jorge Lorenzo. El campió mundial va sortir reforçat del seu triomf a la Gran Bretanya i buscarà una nova victòria per seguir retallant punts en la classificació del mundial.

El nou canvi de Yamaha

Per a aquesta cursa Yamaha ja tindrà el nou canvi seamless que tant Jorge Lorenzo com Valentino Rossi estaven esperant per plantar més cara a les Honda. En els primers entrenaments d'avui ja el muntaran a les seves motos i hauran de provar a veure com respon.

Dani Pedrosa intentarà ficar-se en la lluita entre els dos clars favorits. La seva clavícula cada cop està millor i el pilot d'Honda té ganes de passar comptes amb aquest gran premi. La temporada passada el van fer sortir de l'últim lloc per un problema d'última hora a la graella, i quan estava remuntant Héctor Barberà el va tocar i el va fer caure. El de Castellar del Vallès va segon en el mundial i considera que és el moment de començar a guanyar curses –té dues victòries–, i retallar diferències amb el seu company d'equip.

Un altre pilot que s'ha de tenir molt en compte al circuit de Misano és l'italià Valentino Rossi. Tot i que li costa mantenir el ritme dels tres aspirants al títol en les curses, el circuit de Misano és la casa de Rossi, ja que està situat a només deu quilòmetres de la seva ciutat natal, i se'l coneix a la perfecció.

Ha d'arribar la reacció

Pol Espargaró ja no pot esperar més, i la seva reacció per retallar diferències amb el líder del mundial de Moto 2 Scott Redding ha d'arribar d'un cop. En l'última prova disputada a Silverstone el britànic va tenir al seu favor córrer a casa, però a Misano el català ha de demostrar que segueix aspirant al títol mundial. En Moto 3 es preveu una nova lluita a mort entre els catalans Maverick Viñales i Àlex Rins, i el mallorquí Luis Salom, el líder del mundial. Cap d'ells ha guanyat mai al traçat italià.

El nou canvi el tindrem aquest cap de setmana i demà [per avui] el farem servir. Misano és un circuit bo per a mi
Jorge Lorenzo
Estem molt contents amb el nou canvi. Pot ser una gran ajuda per lluitar amb les Honda
Valentino Rossi
La cursa de l'any passat va ser un malson. Ara arribo amb confiança i espero reduir punts a en Marc
Dani Pedrosa
Em trobo molt millor de la lesió. Misano és una pista petita i lenta, serà interessant pilotar una Moto GP aquí
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)