Més motor

MOTOR.

Podi de Morales i Silva en Stock Extreme, a Navarra

Carmelo Morales (Kawasaki) i Ivan Silva (BMW) van pujar al podi de la categoria Stock Extreme en la sisena cita del CEV. El problema és que el guanyador, el valencià Xavi Forés (Ducati) –només va treure-li un segon a Morales–, és el líder del campionat i, a tres curses del final i amb 29 punts d'avantatge (145 per 116 de Morales i 95 de Silva), el té virtualment a la butxaca. En Moto 3, el millor català, Albert Arenas (FTR), va tenir problemes mecànics i va acabar abandonant. María Herrera (KTM) va obtenir la seva segona victòria del curs. En Moto 2 es disputaven dues curses. Russell Gómez (AJR) va abandonar en la primera i va ser cinquè en la segona. També és cinquè del campionat.