Més motor

Morales i Silva, en el podi

Europeu de motociclisme. Els dos catalans no van poder fer res per aturar el valencià Xavi Forés, que es va endur el títol de Superstock

Ni Carmelo Morales (Kawasaki) ni Ivan Silva (BMW) no van poder recuperar el títol continental de Superstock que ja havien guanyat el 2008, 2009 i 2010 (Morales) i Silva (2011). El valencià Xavi Forés (Ducati) els ho va impedir. Ja tenia la posició preferent amb una volta al circuit d'Albacete, mig segon més ràpida que la de Morales, i es va escapar des de l'inici. Després de 20 voltes, Morales va entrar a més de set segons i Silva, a més de 12. L'altre català, Fran Rodríguez, va acabar 13è.

L'altra categoria amb catalans era la de Moto 3. Gabriel Rodrigo (KTM) va ser 13è. Xavi Viergé (Honda), que havia estat 21è en la qualificació –just al davant de Rodrigo– no va poder participar en la cursa perquè en la segona volta de la Q2 va tenir una caiguda i es va lesionar. El campió és el txec Karel Hanika (KTM), que es va imposar a l'holandès Bryan Schouten (FTR Honda) i a l'australià Remy Gardner (KTM), fill de l'excampió del món dels 500 cc l'any 1987. Els quatre primers van entrar en quatre dècimes de diferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)