Motociclisme

Alta tensió

Motor. Lorenzo carrega amb ironia contra Márquez després de saber que la sanció per l'incident amb Pedrosa a Aragó no té conseqüències

Jorge Lorenzo va esclatar ahir en la roda de premsa prèvia al Gran Premi de Malàisia i, amb ironia però sense miraments, va carregar contra Marc Márquez i, de retruc, contra l'organització del mundial de motociclisme. El mallorquí va buidar el pap un cop coneguda la sanció d'un punt en el carnet del pilot de Cervera per l'incident que va tenir a Aragó amb Dani Pedrosa: “Crec que ha estat massa, que aquest càstig és innecessari. Haurien de donar-li [a Márquez] un punt més, però no de penalització, sinó en el campionat.”

Lorenzo no va pair que la sanció a Márquez no tingui conseqüències, atès que ni perdrà punts en la general ni haurà de sortir a Sepang des de l'últim lloc de la graella. La penalització queda com un mer avís, però el mallorquí considera que ja hi ha hagut massa reincidències de Márquez: “No és important que ens lesionem. El que importa és que el públic, la gent es diverteixi. L'acció de Jerez va ser molt divertida; a Silverstone veure els comissaris de pista corrent va ser superdivertit; a Laguna Seca l'avançament per fora de la pista, també. O veure Dani [Pedrosa] volant a Aragó va ser increïblement divertit. Crec que han d'incentivar aquesta mena d'accions perquè els pilots més joves agafin exemple i així fer un esport més entretingut.”

Al seu costat, Márquez s'ho escoltava amb cara de pomes agres i responia amb un “és un gran acudit” les paraules de Lorenzo. El líder del mundial no va voler entrar en el joc: “Si ha dit això en aquest to deu està emprenyat i deu tenir les seves raons. Ja vaig comentar que va ser un incident de cursa amb molt mala sort, que si no arribo a tocar el cable ningú en parlaria.” I també va dir que no l'afecta el que diguin els rivals: “Els comentaris que no m'interessen m'entren per un costat i em surten per l'altre.”

Però Márquez també va haver de patir l'envestida, de Dani Pedrosa, el seu company d'equip, que va avalar el discurs de Lorenzo amb un to més suau: “A Aragó, no va passar gran cosa, vaig tenir mala sort. Marc va entrar una mica passat, em va tocar per un costat i vaig tenir mala sort. Però si estires del fil d'aquest nom vas veient coses que han passat, i això és el que diem.”

La direcció de cursa sí que va sancionar Honda amb 25 punts en el campionat per equips perquè considera que és responsabilitat seva el trencament del cable del sensor de velocitat del control de tracció de Pedrosa, que va acabar provocant la caiguda del pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)