Motociclisme

Márquez ho veu molt complicat

Motor. El cerverí assegura, en la roda de premsa prèvia a Phillip Island, que aquí “Lorenzo va molt ràpid”

Aquesta matinada passada hauran començat els entrenaments del Gran Premi d'Austràlia, una cursa que podria proclamar Marc Márquez matemàticament campió del món de Moto GP. Per fer-ho, el cerverí ha de sumar vuit punts més que Jorge Lorenzo o que Dani Pedrosa no li'n resti més de quatre. És a dir, que ell guanyi i Lorenzo no acabi segon.

“És cert que aquí tenim la primera oportunitat”, deia el pilot d'Honda en la roda de premsa prèvia a la cursa. “Però penso que serà molt, molt difícil. El Jorge [Lorenzo] va ser molt ràpid l'any passat. Va acabar segon, però sabem com anava el Casey [Stoner] aquí.” Parlant de l'australià, va revelar: “He vist vídeos de l'any passat i el Casey va fer traçades increïbles. A veure com aniré aquí amb una moto GP.” El líder del mundial –té 298 punts, per 255 de Lorenzo i 244 de Pedrosa– haurà començat a treballar a partir de les dades de la telemetria de Stoner de l'any passat. Pel que fa als seus rivals, Jorge Lorenzo va confirmar que si la temperatura és, com sembla, baixa, “el nostre comportament ha de ser millor”, mentre que per Dani Pedrosa l'anàlisi s'haurà de fer un cop es conegui el tacte del nou asfalt: “Em fa l'efecte que serà molt diferent del que sentíem amb el vell.”

Honda i Hayden, a l'equip Aspar

L'equip de Moto GP de Jorge Martínez Aspar va anunciar ahir que la temporada que ve disposarà de dues Honda carrera client –motos derivades de marca oficial– els mundials 2014 i 2015, després de l'acord al qual ha arribat amb la fàbrica japonesa. En el mateix comunicat, es feia oficial el fitxatge pels dos anys vinents del campió del món de Moto GP del 2006, amb una Honda, el nord-americà Nicky Hayden. Tot indica que el seu company d'equip, que s'anunciarà aviat, serà el japonès Hiroshi Aoyama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)