Ral·lis

El subcampionat, en joc

Motor. El ral·li de Gal·les posa punt final al WRC del 2013, amb l'al·licient de veure el debut de Kubica amb un Citroën WRC i la lluita entre Latvala i Neuville pel segon lloc de la classificació

Amb Sébastien Ogier i Volkswagen ja campions del món de pilots i marques, respectivament, la tretzena i última cita del mundial de ral·lis (WRC), a Gal·les, serà una lluita franca per la victòria entre els tenors del campionat. El favorit a priori és Jari-Matti Latvala, vencedor de les dues últimes edicions de la prova britànica, que mirarà de prendre el subcampionat a Thierry Neuville. “Aquest ral·li és com una segona casa per a mi”, assegura el finlandès, que, per desbancar el belga, ha de guanyar i sumar els tres punts extres del Power Stage, i que el nou pilot de Hyundai per al 2014 no passi del quart lloc. L'altre al·licient del ral·li és l'estrena de Robert Kubica, campió de la categoria WRC2, amb el tercer Citroën DS3 WRC. El polonès va provar el cotxe diumenge passat, en un test que ha aixecat certa mala maror a can Citroën, perquè Mikko Hirvonen –a qui situen de tornada a Ford l'any que ve– i Dani Sordo sortiran avui al tram de qualificació sense cap assaig recent del cotxe sobre terra. Kubica és candidat a ser pilot de Citroën el 2014, però rebaixa les expectatives: “L'objectiu és fer quilòmetres i agafar experiència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)