Motociclisme

Fregant la pole

Motociclisme. El test de Moto GP a Xest s'acaba, de nou, amb Márquez al davant

Persiana abaixada: no serà fins al 4 de febrer que ve a Sepang que les Moto GP tornaran a la pista.

Enllestida la temporada, ahir van acabar els tres dies de test fets a Xest i ho van fer amb Marc Márquez encapçalant de nou la taula de temps, amb un 1:30.287, a només 0.050 mil·lèsimes del temps que diumenge li va servir per fer la posició preferent. El campió va fer 56 voltes, sempre amb el mateix prototip. En la mateixa línia, però sense millorar el temps de dimarts, Dani Pedrosa va fer 70 voltes.

Qui es mostrava molt satisfet amb la feina feta és Pol Espargaró, que va rebaixar el seu temps de dimarts (1.31.533) i va centrar-se a provar diverses configuracions electròniques. El seu company Bradley Smith va establir un 1:30.598, la segona volta més ràpida dels tres dies.

Test a Phillip Island

D'altra banda, ahir es va confirmar que un grup de pilots encara per confirmar de Moto GP i de Moto 2 seran del 3 al 5 de març a Phillip Island per provar neumàtics per tal que no torni a passar com en el darrer gran premi, quan les curses van haver d'escurçar-se perquè les gomes no aguantaven les voltes programades.

Testos a Jerez de Moto 2

Els equips que ho vulguin de les categories de Moto 2 i moto 3 tenen avui i demà el traçat de Jerez a la seva disposició per fer entrenaments. Debutarà Tito Rabat amb l'equip Marc VDS, en el que serà un dels grans al·licients, juntament amb el debut de Maverick Viñales amb l'equip de Sito Pons. També hi serà el fill de Sito, també amb una Kalex però en les files de l'Arguiñano-Ginés Team, que ahir el va confirmar de manera oficial per a la propera temporada, juntament amb l'alemany Jonas Folguer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)