Ral·lis

Ogier ja mana

Ral·lis. El campió del món domina el ral·li de Gal·les, en què Sordo arrossega una dura penalització per una errada de l'equip Citroën

Sébastien Ogier va dominar de cap a peus la primera etapa nocturna del Ral·li de Gal·les, amb les pistes de terra força relliscoses i plenes de fang. El cap de files de Volkswagen va fer l'escratx en dos dels tres trams de la jornada, i avantatja de 3.2 segons Thierry Neuville, autor de l'altre escratx del dia. El tercer en discòrdia és Jari-Matti Latvala, amb la resta ja despenjats. La sorpresa negativa va ser la penalització de cinc minuts que va caure a Dani Sordo abans de començar la prova, perquè Citroën li va assignar un novè xassís per a aquest ral·li, quan el límit de cada equip és de vuit per a tota la temporada. Per si no fos prou, Sordo no va trobar el ritme i Robert Kubica el va superar en els tres trams disputats, i és setè en la seva estrena amb el Citroën.

Ral·li de Gal·les
1r. Ogier-Ingrassia (VW Polo)
14:28.3
2n. Neuville-Gilsoul (Ford)
a 3.2
3r. Latvala-Anttila (VW Polo)
a 5.2
4t. Hirvonen-Lehtinen (Citroën)
a 16.2
5è. Ostberg-Andersson (Ford)
a 24.7
6è. Mikkelsen-Markkula (VW)
a 27.8
7è. Kubica-Ferrara (Citroën)
a 35.4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)