Motociclisme

Marc Márquez ja fa por

Motor. Ell lleidatà lidera la primera jornada d'entrenaments de pretemporada amb un temps de 2:00.286 i més de mig segon d'avantatge respecte de Valentino Rossi, que acaba segon

Marc Márquez (Honda) n'ha fet prou amb una sola jornada d'entrenaments de pretemporada per posar la por al cos als rivals. El pilot de Cervera va fer el millor temps en la primera jornada de tests de Sepang, amb un temps de 2:00.286. L'italià Valentino Rossi (Yamaha) va tardar més de mig segon més (2:00.804) a completar la seva millor volta i acabar segon. Poc després (2:00.906) acabava el català Dani Pedrosa (Honda) en el tercer lloc, mentre que el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) perdia gairebé vuit dècimes (2:01.082) i era quart.

Márquez va explicar com havia transcorregut la primera jornada: “Estic content per com ha anat aquest primer dia i per haver complert l'objectiu, que era recuperar les sensacions sobre la moto. Lògicament, al principi anava una mica rígid, però a poc a poc he anat agafant el ritme.”

Pol Espargaró, que aquesta temporada debuta en la categoria reina després de ser campió de Moto 2, va acabar novè (2:01.634) i el seu germà Aleix, setè (2:01.419).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)