Més motor

La fantasia, a tocar del públic de casa

Motor. El Palau Sant Jordi acull avui el 37è Trial Indoor i el 15è Enduro Indoor de Barcelona, amb una munió de pilots catalans

Adam Raga recorda que amb tres anys ja venia des d'Ulldecona a veure el Trial Indoor al Palau d'Esports del carrer Lleida, i que guanyar la prova anys després va ser “un somni”. Toni Bou explica que el públic de Barcelona “és el més entès” del mundial. Albert Cabestany reconeix que la cita dóna els mateixos punts que les altres (és segon del mundial d'X-Trial, darrere Bou), però que “és especial, perquè és el dia que tothom pot venir a veure'ns”. I si amb el trial no n'hi ha prou, a sobre hi ha l'enduro. “M'agrada l'indoor perquè ets a prop del públic”, assegura Ivan Cervantes. L'ocasió de tenir els millors asos del trial i l'enduro gairebé a tocar serà aquesta tarda al Palau Sant Jordi, a partir de les 17.00 h. Les entrades es poden comprar a Ticketmaster i Atrápalo, des de 25 euros. La fantasia la posen els pilots de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)