Més motor

Suport a Mora i Bañeres

Motor. Convoquen concentracions a Canet i Llavaneres cada dijous fins que dos dels detinguts al camió del Dakar siguin alliberats

Les famílies de Xavi Mora i Jordi Bañeres, dos dels catalans detinguts en relació amb els 1.400 quilos de cocaïna trobats en un camió de transport del Dakar, van emetre un comunicat convocant concentracions a davant dels ajuntaments de Llavaneres (demà a les 8 del vespre) i Canet de Mar (6 de març, també a les 8), que es repetiran alternativament els dijous mentre no siguin alliberats. Les famílies mostren “màxim respecte” per a la justícia francesa, confien en l'“absoluta innocència” dels dos detinguts, “gent sana”, i demanen que no s'allargui la detenció més del que sigui imprescindible. En la nota, però, no es fa referència a l'altre català detingut, David Oliveras, director de l'equip Epsilon, que ha ingressat a la presó per ordre de l'Audiencia Nacional en haver-se negat a ser entregat a França, que en reclama l'extradició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)