Ral·lis

Ogier, sol com un mussol

Motor. El pilot de Volkswagen domina amb autoritat el ral·li de Mèxic després de l'abandó del seu únic rival, Mads Ostberg. Segon és l'altre VW, Latvala, i tercer, el primer Hyundai, Neuville

Sébastien Ogier ja no té qui li planti cara en el ral·li de Mèxic. “Ara ja només toca controlar”, va dir el francès en assabentar-se de la retirada de Mads Ostberg. El noruec va trencar la suspensió del Citroën en el 12è tram, quan era segon, per bé que a més de 40 segons del Volkswagen capdavanter. La plaça d'honor és ara per al company d'Ogier, Jari-Matti Latvala, que li cobreix les espatlles. “Ja hem vist el que passa si ataques”, va dir el finlandès. El que passa és que sovintegen els accidents: el company d'Ostberg, Meeke, també va trencar la suspensió, mentre que Kubica (Ford) va bolcar dues vegades, i una avaria va enfonsar Hirvonen (Ford). Amb tot plegat, l'Hyundai de Neuville ha remuntat des del vuitè lloc fins al tercer, però força lluny dels VW.

Fins al tram 14
1r Ogier-Ingrassia (VW Polo)
2h58:19.7
2n Latvala-Anttila (VW Polo)
a 52.5
3r Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 4:11.0
4t Evans-Barritt (Ford)
a 4:23.3
5è Prokop-Tománek (Ford)
a 6:35.6
6è Guerra-Rozada (Ford)
a 8:39.3
7è Atkinson-Prévot (Hyundai)
a 10:15.1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)