Ral·lis

Guanyar gastant poc

Motor. Demà es disputarà la quarta edició de l'Eco Rally RACC, una prova de regularitat que premia qui fa més quilòmetres amb menys energia

Un ral·li de regularitat és per disfrutar, però en l'Eco Rally RACC l'al·licient no és només controlar les mitjanes per ser el més regular, sinó fer-ho amb el menor consum possible. D'aquesta combinació sortirà el vencedor d'una prova pionera a Catalunya, organitzada pel RACC per refermar el seu compromís amb la mobilitat sostenible i per potenciar l'ús dels cotxes ecològics, tot demostrant el que poden fer.

Els trenta cotxes inscrits (de gas, elèctrics, híbrids o que emetin menys de 110 grams de CO²) sortiran demà a les 10.30 h de l'Arc de Triomf de Barcelona, on hi tornaran a les 18.00 h després d'haver recorregut 220 quilòmetres i d'haver dinat al circuit de Barcelona-Catalunya. Entre els participants hi trobem el BMW i3 de Tomàs Molina –l'home del temps de TV3– i Enric Oller, i el Peugeot iOn dels dakarians Josep M. Servià i Fina Roman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)