Fórmula 1

Del simulador a la pista

Motor. De la Rosa pilotarà avui el Ferrari del 2014 per verificar sobre l'asfalt la correlació de dades amb el ‘cotxe virtual' de Maranello

Pedro de la Rosa provarà avui per primera vegada el Ferrari F14 T, en el primer dels dos dies de tests que tots els equips de F-1 faran a Silverstone, on diumenge es va disputar el GP d'Anglaterra. La tasca del pilot català serà doble. D'una banda, avui Ferrari és l'equip designat per provar rodes prototipus per a Pirelli (cada equip ha de dedicar un dia a treballar per a la marca italiana). De l'altra, els quilòmetres que faci li han de servir per verificar la correlació de dades amb el simulador –el cotxe virtual–, que és la funció principal del pilot de Cardedeu, de 43 anys, dins l'equip de Maranello. Demà l'havia de rellevar Kimi Räikkönen, però Ferrari farà descansar el finlandès després del fort accident que va tenir diumenge i el substituirà Jules Bianchi, pilot de Marussia. Daniel Juncadella també tornarà a provar el Force India demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)