Motociclisme

Pedrosa renova fins al 2016

Moto GP. El pilot de Castellar del Vallès, tercer en el campionat, ha ampliat el contracte amb l'equip Repsol Honda dos anys més. Va iniciar el vincle en el debut en el mundial l'any 2001

El català Dani Pedrosa, tercer en el mundial de Moto GP, i l'equip Repsol Honda han arribat a un acord per a l'ampliació del contracte del pilot per dos anys més, fins a finals del 2016. “És la millor forma de continuar la meva carrera, al costat de la companyia amb què vaig debutar en el mundial”, va comentar ahir Pedrosa, campió del món en les categories de 125 cc (2003) i 250 cc (2004 i 2005). “Estic ansiós per donar el cent per cent al costat de la gent d'Honda”, hi va afegir. Després de confirmar la continuïtat del també pilot català Marc Márquez, vigent campió de Moto GP i líder del mundial, l'equip aposta per mantenir una societat d'èxit. “Esperem dos anys més d'èxits”, ha subratllat el vicepresident d'HRC, Shuhei Nakamoto. “Agraït” per la confiança demostrada per Honda, Pedrosa mantindrà un vincle que va començar el 2001, quan va debutar en el mundial. Tres subcampionats i tres tercers llocs completen el seu palmarès en Moto GP. Amb Rossi (Yamaha) també renovat fins al 2016, dels grans pilots només falta saber si Jorge Lorenzo continuarà amb Yamaha o donarà la sorpresa i acceptarà l'oferta sucosa de Ducati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)