Més motor

Raga, fidel per sempre

Motor. En plena lluita amb Toni Bou pel títol mundial de trial, el pilot d'Ulldecona renova amb Gas Gas per tres temporades

Adam Raga (Ulldecona, 1982) i Gas Gas van segellar ahir poc menys que un jurament de fidelitat eterna. El sis vegades campió del món de trial (dues a l'aire lliure i quatre en pista coberta) i la fàbrica gironina van ampliar el contracte que els uneix fins l'any 2017, quan Raga tindrà ja 35 anys i haurà competit dinou temporades en el mundial absolut des que el segueix de manera estable (1999). I sempre amb Gas Gas. La renovació arriba precisament en el moment que Raga és més a prop que mai del que seria el seu tercer títol mundial a l'aire lliure. Ajudat pel seu domini del trial non stop –en aquest aspecte l'experiència és un grau–, afronta la doble cita final d'Arnedo a només set punts del líder, Toni Bou. No depèn d'ell mateix –Bou en fa prou amb dos segons llocs per revalidar el títol–, però un petit error del set cops campió li podria obrir les portes del títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)