Més motor

Marc Coma, en la quarta

Motor. Després de tres segons llocs en el mundial de raids, el pilot català obté al Brasil el primer triomf de l'any i té el seu sisè títol a tocar

Per fi Marc Coma va tornar al graó més alt del podi, que no visitava des del gener, al Dakar. Després de tres segones posicions consecutives –Abu Dhabi, Qatar i Sardenya–, que ja li havien servit per situar-se líder del mundial, el pilot d'Avià va imposar la seva KTM en el raid Dos Sertões, al Brasil, i es destaca en el mundial, on ara té 10 punts més que Paulo Gonçalves (Honda), segon al Brasil, i 26 més que Joan Barreda, ja descartat per al títol. Coma aconseguirà la seva sisena corona mundial (té les del 2005, 2006, 2007, 2010 i 2012) si acaba cinquè en el raid del Marroc, del 3 al 9 d'octubre.

Ahir, Coma va cedir 1:13 respecte a Gonçalves i va fer valer els 4:36 de marge que tenia. Jordi Viladoms (KTM) va conservar el cinquè lloc final, a 26:37 de Coma, i veu com Hélder Rodrigues (Honda) li pren el quart lloc de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)