Més motor

Dues victòries de Morales a l'Algarve

Motociclisme. El líder de ‘superbike' continua sent Ivan Silva quan falta una prova per al final. Victòria d'Edgar Pons en Moto 2

Carmelo Morales (Kawasaki) va aconseguir la victòria en les dues curses de superbike de la penúltima prova del campionat d'Espanya de motociclisme, disputada al circuit portuguès de l'Algarve. Amb aquests resultats, el pilot de Castellar del Vallès va escalar del sisè al quart lloc de la classificació de la general, que continua liderada pel també català Ivan Silva (BMW), que es va posar líder amb el tercer lloc en la primera cursa i el segon en la segona.

En Moto 2, Edgar Pons (Kalex) va aconseguir la seva segona victòria de la temporada en la segona cursa, després d'haver estat tercer en la primera. Això el deixa tercer del campionat a només cinc punts del segon lloc. Xavi Vierge (Tech 3) va aconseguir un podi en la primera cursa gràcies al segon lloc, però en la segona va caure a la novena posició. Ara ocupa el quart lloc de la general. L'última prova del campionat d'Espanya es disputarà al circuit de Xest el 16 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)