Més motor

Cara i creu per als catalans

CEV. Carmelo Morales acaba subcampió de Superbike després de la seva quarta victòria consecutiva en una cursa en què Ivan Silva no va poder defensar el lideratge per una caiguda

Ivan Silva (BMW) arribava a l'última prova del campionat d'Espanya de motociclisme, que es va disputar ahir al circuit de Xest, com a líder de la categoria de Superbike. El pilot català, però, va tenir una caiguda durant la cursa i es va acomiadar del títol en benefici de Kenny Noyes (Kawasaki), que en va fer prou amb la segona posició per avançar-lo en la classificació general. Silva també va ser superat pel vallesà Carmelo Morales (Kawasaki), que va aconseguir la quarta victòria consecutiva –cinquena en total– i va materialitzar una gran remuntada fins a assegurar-se el subcampionat amb un sol punt més que Silva, que finalment s'haurà de conformar amb el tercer lloc.

En Moto 2, Edgar Pons (Kalex) tenia possibilitats d'acabar subcampió, però finalment va acabar la cursa tercer i es va haver de conformar amb el mateix lloc en la classificació del campionat. L'alemany Florian Art (Kalex) va defensar el subcampionat amb la segona posició, mentre que el suís Jesko Raffin (Kalex), campió ja en l'última prova, va aconseguir la victòria. El quart lloc de la general va ser per al també català Xavi Vierge (Tech 3), que va acabar la cursa cinquè.

En Moto 3, Albert Arenas (KTM) va aconseguir els seus dos millors resultats de la temporada, amb un tercer i un quart llocs, i va escalar fins a la desena posició de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)