Més motor

Al-Attiyah ja la celebra

A l'arribada, Nasser al-Attiyah ja donava gairebé per feta la victòria. Actitud sorprenent de la qual fugen els pilots com gat de l'aigua. Però la mitja hora llarga d'avantatge respecte a Giniel de Villiers i l'abaixada de braços del sud-africà en les últimes etapes avalen les paraules del qatarià, que ja té a la punta dels dits el seu segon Dakar després del que va guanyar el 2011 amb VW.

Si hi ha hagut un pilot tan ràpid com Al-Attiyah, és l'ídol argentí Orlando Terranova. Ahir va empatar amb el líder a victòries parcials (quatre) després d'haver fet tres segons llocs en els quatre dies anteriors. Terranova va llançar el seu atac en la part final.

Els dos catalans que queden en cursa assoliran els objectius. Xavi Foj (Toyota) no guanyarà la categoria T3, però acabarà segon, rere el Mitsubishi de l'argentí León. Dijous Foj va acabar l'etapa sense frens, un problema més que el nou Toyota ha plantejat a l'arquitecte de Molins de Rei, que, com és habitual, no ha estat derrotat.

Albert Llovera i Àlex Haro també són a punt d'acabar per primer cop el Dakar. Dijous se'ls havia avariat un sensor de la pressió de l'oli i se'ls aturava el bugui cada cop que creuaven un rierol. Al final, el cotxe no es va engegar i van arribar remolcats. Ahir, però, van tornar a la cursa amb les mínimes condicions i un ritme molt prudent per assegurar-se arribar.

RESISTENTS

Llovera-Haro i Xavi Foj seran els únics catalans que acabaran en cotxes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)