Motociclisme

La fusió fa la velocitat

Mundial. La unió d'Estrella Galicia 0,0, Monlau Repsol i Marc VDS configura una estructura potent que lluitarà en Moto GP, Moto 2 i Moto 3 amb Tito Rabat, Àlex Márquez i Scott Redding

La unió d'Estrella Galicia 0,0, Monlau Repsol Technical School –els dos equips liderats per Emili Alzamora– i Marc VDS, ha donat forma a una estructura molt competitiva que es va presentar ahir en societat al centre creatiu contemporani Matadero de Madrid i que tindrà diversos fronts oberts. El nou grup fusionat comptarà tant amb pilots que comencen a fer les seves primeres passes en la Pre-moto 3 del campionat d'Espanya de velocitat (RFME) i en el mundial júnior de Moto 3, com amb pilots consagrats amb títols mundials en Moto 3 i Moto 2. L'estructura la completarà un equip de Moto GP liderat pel pilot britànic Scott Redding.

La punta de llança en Moto 2 seran els pilots catalans Tito Rabat, vigent campió, i Àlex Márquez, campió del món de Moto 3. Tots dos, lògicament, lluitaran per estar en els llocs d'honor.

En la categoria reina, Scott Redding competirà amb una de les poques Honda RC213V oficials de la graella al seu equip de tota la vida, amb la qual va obtenir els seus millors resultats i amb què espera consagrar-se com un dels millors pilots de l'elit de Moto GP.

En Moto 3, l'Estrella Galicia 0,0 tindrà com a pilot el francès format a Catalunya Fabio Quartararo, que amb només 15 anys atresora dos títols del CEV i que conduirà una Honda NSF250RW. Al seu costat hi haurà Jorge Navarro, l'únic pilot que va estar a l'altura de Fabio en 2014 –subcampió–. Hereten l'estructura que va fer campió Àlex Márquez.

PROTAGONISTES

Estar en aquest equip és una gran oportunitat per seguir millorant com a pilot. Aquest any el campionat pujarà de nivell
Motiva molt formar part d'una estructura així. Segueixo amb Estrella Galicia, però és un any de canvi de categoria i d'equip
Àlex Márquez
Sempre havia somiat a ser l'únic pilot d'un equip per centrar tots els esforços en un únic objectiu
Scott Redding
És tan difícil guanyar com mantenir-se. Hem d'evolucionar tant en l'aspecte esportiu com en el tècnic
Tito Rabat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)