Més motor

Laia Sanz ja és pilot de KTM

Motor. La pilot catalana s'incorpora a la marca austríaca, amb la qual farà el Dakar, les quatre proves del mundial femení d'enduro i algunes proves de la copa del món de raids

KTM va fer oficial ahir el fitxatge de Laia Sanz després que els contactes es filtressin fa pocs dies. La pilot de Corbera de Llobregat deixa HRC i s'incorpora a la marca austríaca, amb la qual disputarà el Dakar, en el qual va ser novena en l'última edició, les quatre proves del mundial femení d'enduro i, quan el calendari ho permeti, algunes proves dels X-Games i de la copa del món de raids. “Serà magnífic compartir equip amb pilots com Marc Coma i Ivan Cervantes. Puc aprendre molt d'ells. [...] Encara puc millorar i amb KTM és la millor manera de fer-ho”, va valorar la catalana.

Sanz va acabar el compromís amb Honda després del Dakar. Inicialment la proposta de renovació de l'equip japonès no va ser atractiva i KTM, quan va tenir coneixement que Sanz estava lliure, s'hi va posar en contacte. Quan els termes bàsics de l'acord amb l'equip austríac ja estaven clars, Honda va fer una contraoferta que millorava de molt la feta en primera instància, però ja era massa tard. Laia Sanz ja havia donat la paraula a KTM.

.“Vaig créixer amb passió pels trials, que són més tècnics, i això m'ha donat l'habilitat que necessito per a l'enduro. Ara també tinc passió pel Dakar”, hi va afegir.Pit Beirer, cap de KTM Motorsports, va explicar que la marca està molt contenta d'incorporar una pilot com ella: “És un plaer donar-li la benvinguda a KTM com a primera dona en l'equip d'enduro.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)