Motociclisme

Márquez reconeix el seu error

Motor. El campió del món admet precipitació en l'acció que va acabar amb caiguda a l'Argentina, però confia a aprendre dels errors. Els metges van treure els punts a Dani Pedrosa

“L'únic error que em retrec a mi mateix és no tenir una mica més de paciència.” Marc Márquez va entonar ahir el mea culpa i va admetre precipitació en l'acció que va acabar en la seva caiguda durant el Gran Premi de l'Argentina. El pilot català, amb la goma completament gastada, va entrar en la batalla per la victòria amb Valentino Rossi, tot i que l'estratègia adequada hauria estat donar per bona la segona posició. Malgrat tot, el pilot lleidatà, que després de la cursa no va fer cap autocrítica, va afegir matisos al seu propòsit d'esmena: “La caiguda va ser mala sort, perquè ni per part meva ni per part d'ell hi va haver intenció de contacte.” També va assegurar que va aprendre del “plantejament de cursa” de Rossi, que va esperar el moment adequat per superar el lleidatà. “Jo vaig tenir un plantejament de cursa molt arriscat perquè sabia que amb el pneumàtic dur no podria guanyar i vaig sortir amb el tou. Gairebé em surt bé.” Márquez té ara 30 punts menys que l'italià en la classificació del campionat, però creu que la diferència es pot remuntar: “Queden quinze curses i molts punts en joc. [...] El 2013 era més lluny de Lorenzo i Pedrosa [va guanyar el mundial].”

Pedrosa millora

A poc a poc i bona lletra. Així es pren Dani Pedrosa la seva recuperació. Ahir, en el seu bloc, va assegurar que cada dia té “petites millores” després de ser operat de síndrome compartimental a l'avantbraç dret. Els metges ja li han tret els punts, no té molèsties i la setmana que ve té previst pujar a una supermotard per valorar la possibilitat de competir en el Gran Premi de Jerez, que es disputarà el 3 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)