Motociclisme

Pedrosa, encara no

Motociclisme. Dani Pedrosa comunica que no està completament recuperat de l'operació a l'avantbraç i que no serà aquest cap de setmana a Jerez. Espera ser a Le Mans (17 de maig)

El pilot vallesà Dani Pedrosa va comunicar ahir a través del blog de l'equip Repsol Honda que no serà aquest cap de setmana en el gran premi d'Espanya que es farà a Jerez.

Pedrosa, que va ser operat de síndrome compartimental severa de l'avantbraç dret pel doctor Ángel Villamor el divendres 3 d'abril –era la tercera intervenció per la mateixa afecció en aquest braç–, explicava que aquest dilluns va pujar a una moto de supermotard i que, si bé en un primer moment se sentia bé, va comprendre que no seria prudent prendre part en un programa sencer de gran premi ja aquest cap de setmana.

“L'última cosa que vull fer és crear un altre gran problema”, va dir. En la mateixa comunicació Pedrosa afirmava que el que tocava ara era continuar la recuperació i tornar a Le Mans (17 de maig).

L'altre pilot de l'equip, Marc Márquez, també es recupera d'una intervenció al dit, després de fracturar-se'l diumenge fent dirt track. En el seu cas, tot i que lesionat, no es perdrà el gran premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)