Motociclisme

“Quan es pot, s'ha d'aprofitar l'oportunitat”

Jorge Lorenzo Yamaha Factory

“No s'ha de pensar en el campionat. S'ha d'anar pas a pas, revolt a revolt, volta a volta”, va dir Jorge Lorenzo introduint un punt de racionalitat en el seu millor cap de setmana de l'any. “De vegades es pot i de vegades, no. Però quan es pot has d'aprofitar l'oportunitat. Ha estat difícil perquè voltava en 1:38 i Marc em seguia. Si després de les tres primeres cuses algú m'hagués dit que dominaria tots els entrenaments i guanyaria, no m'ho hauria cregut”, assenyalava el mallorquí, que creu que la victòria “enforteix la confiança”. “No sempre serà com aquí, a Jerez, i si no es pot guanyar s'ha de fer segon, tercer, quart o cinquè.”

Marc Márquez

“Vist com arribava aquí i les incògnites que tenia, el segon lloc és gairebé una victòria”, va exclamar Marc Márquez després d'una cursa en què el braç dret li va donar més problemes que l'esquerre, l'operat: “Inconscientment he carregat més el dret i se m'ha engarrotat.” “Estic content perquè escurcem punts respecte a Rossi, tot i que Lorenzo ja ha agafat el seu nivell habitual”, afegia Márquez, que desitja el retorn de Dani Pedrosa “perquè tenir informació d'un pilot tan ràpid i tan fi en la posada a punt és molt important”.

“Avui era el dia de Jorge, ha pilotat molt bé i a mi aquest circuit em costa. L'any passat va ser una excepció”, va admetre Márquez, que va témer pel segon lloc: “Rossi s'acostava a poc a poc i he mantingut el ritme perquè si forçava més sabia que duraria dues voltes.”

Valentino Rossi

El líder va admetre que el seu ritme “no era suficient per lluitar amb Lorenzo, però sí amb Marc”. “M'ha costat passar Pol Espargaró i Marc estava lluny. Era perillós intentar atrapar-lo en l'última part de la cursa. Hi ha hagut un moment que m'ha semblat que hi arribaria, però la roda de davant estava en mal estat. Un altre podi em permet escapar-me de Dovizioso, tot i que pensant en el mundial els més perillosos són Jorge i Marc.”

He aguantat cinc voltes a Rossi, fins que se m'ha carregat el braç. Amb Crutchlow m'ha passat el mateix
Pol Espargaró
No estic content del tot. Falta tracció, no és un tema de potència, sinó d'electrònica, de com la passem a l'asfalt
Aleix Espargaró
Lamento l'error de dissabte. Quan has de fer avançaments, costa trobar el ritme. Crec que hauria pogut ser un segon més ràpid
Maverick Viñales
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)