Més motor

Les 500 milles del desconcert

Indy Car. Els vols dels monoplaces en els entrenaments i la qualificació descafeïnada fan més incerta la 99a edició de la cursa més popular dels EUA, que Oriol Servià disputarà per setena vegada

Demà a les set de la tarda el circuit oval d'Indiana viurà l'esclat de les 500 milles per 99a vegada. Amb Scott Dixon, Will Power i Simon Pagenaud en primera fila, Oriol Servià encapçalant la cinquena davant de Charlie Kimball i Juan Pablo Montoya i una expectativa desconcertant després dels accidents durant les diferents fases d'entrenaments que van protagonitzar tres monoplaces amb equip aerodinàmic de Chevrolet, que van aixecar el vol després d'impactar contra el mur. Van ser Helio Castroneves (5è en la graella), Josef Newgarden (9è) i el més desafortunat, James Hinchcliffe, que serà substituït per Ryan Briscoe.

Les incidències i la climatologia van fer modificar la qualificació, eliminant l'aportació de potència suplementària i la Superpole entre els nou primers. Per a Servià, que va fer una qualificació sense riscos, serà la seva setena participació. El gironí competeix amb un Dallara Honda de l'equip Rahal LL amb el mateix dorsal 32 que tenia quan va guanyar la Indy Lights el 1999. Són les seves setenes 500 milles, i intentarà acostar-se als seus millors resultats, el quart lloc del 2012 i el sisè del 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)