Motociclisme

Marc Márquez fa el millor temps la primera jornada

Motor. Va fer la seva volta ràpida en l'última volta de la sessió de tarda (1:21.621). Pedrosa acaba cinquè i Rossi és l'únic dels favorits que no pot millorar el temps de la sessió del matí

Marc Márquez (Honda) va cloure amb el millor registre la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi d'Alemanya. El pilot de Cervera va aconseguir la seva volta ràpida en l'últim gir (1:21.621), i va quedar a 7 dècimes del rècord del circuit de Sachsenring, que ell mateix va fer l'any passat (1:20.937). Dani Pedrosa (Honda) va ser segon bona part de la segona sessió, però finalment aquesta posició la va ocupar un sorprenent Bradley Smith (Yamaha), amb un temps d'1:21.740. El vallesà va caure fins a la cinquena posició (1:21.889), també superat per Andrea Iannone (Ducati) i Jorge Lorenzo (Yamaha), amb 1:21.824 i 1:21.886, respectivament.

Entre els favorits, Valentino Rossi (Yamaha) va ser l'únic que no va poder millorar el temps del matí. El líder del mundial es va haver de conformar amb la setena posició (1:22.102). Just davant seu finalitzava Aleix Espargaró (Suzuki) amb una millor volta d'1:22.095. El seu germà Pol (Yamaha) va tenir una caiguda al matí, però va poder continuar a la tarda i acabar en la tretzena posició (1:22.436). Darrere seu finalitzava l'últim català de la categoria, l'empordanès Maverick Viñales (Suzuki), que va aturar el cronòmetre en 1:22.507.

La categoria mitjana va ser la més ajustada de totes tres. Els nou primers classificats van acabar amb una diferència inferior a les dues dècimes. Tito Rabat, el defensor del títol, va ser l'únic català entre els deu primers. Va acabar vuitè amb un temps (1:25.195) que no va poder millorar en la sessió de la tarda. Els dos pilots més ràpids, el britànic Sam Lowes (1:25.027) i el japonès Takaaki Nakagami (1:25.967), també ho van ser amb temps del matí, mentre que el líder del mundial, Johann Zarco, va ser setè (1:25.176). El més ràpid a Moto 3 va ser Danny Kent (1:26.937). Isaac Viñales va acabar dotzè (1:28.126).

LES REACCIONS

Les sensacions que vaig tenir a Holanda s'han confirmat aquí. Ja tenim un bon temps i un bon ritme i em sento còmode
Marc Márquez
He pogut fer moltes voltes i no he tingut cap problema físic a l'espatlla, així que els metges van fer bé la seva feina
Tito Rabat
Ens ha anat prou bé aquesta primera jornada per tractar-se d'un circuit en què normalment em toca patir
Jorge Lorenzo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)