Motociclisme

“En alguns punts hem de millorar”

Marc Márquez. El campió del món es mostra content per la victòria, però diu que encara ha de treballar per rendir al màxim

Marc Márquez estava content de retrobar-se amb la victòria, que no aconseguia des del Gran Premi de les Amèriques (19 d'abril), però va matisar que encara li queda feina abans d'arribar al rendiment màxim: “Sóc el primer que vull disfrutar de la victòria, malgrat que hem de continuar treballant perquè hi ha punts en els quals cal millorar. Sempre sóc inconformista. Honda està fent una gran feina.” Sobretot es va mostrar satisfet per la millora de la seva moto: “Ha estat la primera cursa en què he pogut pensar sobre la moto, gestionar els pneumàtics, pensar a canviar la posició del cos... Tot i que alguns problemes persisteixen.” Márquez va explicar que en el warm-up va decidir canviar de pneumàtic: “He posat el dur. Amb un de nou hauria anat millor en la sortida [Lorenzo el va passar], però volia goma per a les últimes voltes.”

Sobre la diferència amb Rossi va destacar que encara és molt àmplia, però que res és concloent: “65 punts són molts, i més sent Valentino, que té molta experiència, però no hi ha res impossible i nosaltres seguirem lluitant cursa a cursa per millorar.”

LES REACCIONS

A l'inici em costava seguir el ritme, però quan s'ha buidat el dipòsit a la meitat tot ha canviat
Dani Pedrosa
Dani s'havia guardat alguna cosa per al final. Jo rodava al límit, però ell ha aconseguit escapar-se
Valentino Rossi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)