Motociclisme

Vierge en lloc de Cardús

Motociclisme. El jove pilot de Castellbisbal Xavi Vierge substituirà Cardús a Indianapolis en l'equip Tech 3 de Moto 2

El pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (1997) correrà el pròxim gran premi d'Indianapolis de Moto 2 pilotant una Tech 3 de l'equip d'Hervé Poncharal. I ho farà en substitució de Ricky Cardús, que, després de guanyar-se la continuïtat en l'equip l'any passat –18è en el mundial amb 45 punts–, enguany no havia aconseguit puntuar en cap de les nou primeres curses. De fet, el barceloní només es va acostar als punts en la prova de Le Mans, quan va ser setzè a tocar d'Àxel Pons, i en la resta de curses el que més ha pesat han estat els seus quatre zeros –no comptar amb les suspensions promeses l'ha penalitzat tremendament.

El vallesà Vierge arriba al campionat del món des del campionat CEV de la mateixa categoria, on ha corregut en l'equip Targobank justament amb una Tech 3. Amb 81 punts, Vierge és segon en el campionat amb una victòria (Portimão), dues segones posicions (Portimão i Alcanyís) i un tercer lloc (Alcanyís) –el líder és el també català Edgar Pons, de l'equip júnior del Páginas Amarillas, amb 120 punts gràcies a quatre victòries i un segon lloc.

A manca de confirmació oficial, és segur que Vierge prendrà part en la cursa nord-americana del cap de setmana vinent (7-9 agost), si bé algunes fonts assenyalen que la seva entrada en l'equip és permanent, fins a la fi d'aquest mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)