Més motor

Oportunitat per a Pinsach

Motor. El corredor gironí correrà aquest cap de setmana l'última prova del mundial de Supersport 600, al circuit de Magny-Cours

El pilot d'ETG Racing Xavier Pinsach participarà en l'última prova del mundial de Supersport 600, que tindrà lloc entre demà i divendres al circuit francès de Magny-Cours. El pilot gironí ha estat convidat a córrer per l'escuderia italiana Team Lorini i competirà amb una Honda CBR 600RR. Pinsach ja va participar el 20 de setembre en l'European Junior Cup by Honda, a Jerez, on va córrer amb una invitació i va aconseguir la victòria. A més, també lidera el campionat d'Espanya de motociclisme, en la categoria de Superstock 600, en què competeix amb una Kawasaki. En les cinc proves disputades, ha aconseguit dues victòries, un segon lloc i dos tercers llocs. L'última prova del campionat d'Espanya tindrà lloc a Navarra el 18 d'octubre. Hi haurà 50 punts en joc –hi haurà dues curses– i s'hi decidirà el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)