Més motor

Quart títol de Laia Sanz

Enduro. La pilot catalana guanya a Occitània i s'endú una nova corona mundial amb una gran autoritat. Ara ja pensa en el Dakar

Laia Sanz (KTM) ja té 17 títols mundials femenins, ja que ahir va aconseguir el quart d'enduro, que afegeix als 13 que havia aconseguit en trial. En feia prou amb un segon lloc en la penúltima prova, a Requistar, però no s'hi va conformar i va mantenir la imbatibilitat (set de set). Amb la pilot de Corbera, la qüestió ja no és si guanya o no, sinó l'avantatge respecte a la segona classificada. Ahir, Jane Daniels (Husqvarna) va quedar a 1:29. Sobren les explicacions. Avui, amb el títol decidit, Sanz no competirà perquè demà mateix té previst disputar el raid del Marroc, el test definitiu de cara a la preparació per al Dakar. Amb prou feines ho va celebrar abans de marxar en cotxe cap a Tarifa.

“No em fixo gaire en les xifres, tot i que poden cridar molt l'atenció. Sempre penso en el curt termini, en els objectius que tinc durant l'any i en els que arribaran tot seguit. Ara ja estic en mode Dakar, que és el que m'importa”, deia Laia Sanz al final de la cursa. “Això sí, és un títol especial perquè és el primer amb KTM, una marca que m'ha donat l'oportunitat d'estar en el millor equip, amb la millor moto i amb molt bon ambient”, admetia.

En E2, Oriol Mena (Beta) va acabar quart, a 26 segons del guanyador, Alex Salvini, i va obtenir el millor resultat de l'any, just al davant de Jaume Betriu (Beta), setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)