Motociclisme

Zarco no falla mai

Motociclisme. GP del Japó de Moto 2. En unes condicions molt complicades i amb pluja en la meitat de la cursa, el francès celebra el títol mundial amb un altre triomf

Setena victòria de la temporada i tretzè podi en quinze curses. I en les condicions més antipàtiques: amb una pista molla que s'asseca i, després de vuit voltes, pluja altra vegada.

Johann Zarco va celebrar el seu títol de campió del món amb un altre triomf, en l'enèsim exercici del que passa per ser un control absolut de la situació. Pacient en les primeres quatre voltes –la cursa va escurçar-se a 15 pel retard acumulat i la necessitat de començar Moto GP a l'hora prevista–, va superar Folger i va situar-se primer en la cinquena i, plogués o no, no va alterar el seu ritme guanyador.

Quant als catalans, Ricky Cardús va acabar sisè, el seu millor resultat personal de sempre, i va demostrar la seva habilitat sobre aigua i venint del darrere. Àlex Rins, penalitzat per una sortida de pista quan pugnava amb Nakagami pel tercer lloc, tot just va poder retallar cinc punts a Tito Rabat en la lluita pel subcampionat, i va acabar onzè. Àlex Márquez, per la seva part, fou divuitè, al davant d'Èdgar Pons, després de tenir un ensurt amb la seva Kalex quan semblava que tenia el podi a l'abast.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)