Motociclisme

Isaac Viñales és quart i Kent voreja el títol

Motociclisme. GP del Japó de Moto 3. Antonelli venç al davant d'Oliveira i Navarro

Segon ja en un warm up que va celebrar-se més tard de l'habitual per culpa de la boira –la cursa començà a les 12.00 h, i no a les 11, i fou a només 13 voltes i sobre una pista del tot mullada–, Isaac Viñales va aconseguir acabar quart ahir a Motegi, el seu millor resultat des que és a l'equip RBA. Amb tot, el sabor fou amarg pel de Llançà perquè, lluitant quasi sempre per les posicions de podi, una caiguda quan faltaven dues voltes per al final li va impedir acabar segon o tercer.

Com a mal menor, es va poder reincorporar i fermar la quarta plaça. “Tenia la cursa controlada i anava còmode, però he perdut la roda del davant i el podi s'ha esfumat. Sort que no ha estat res i he pogut entrar quart”, deia Viñales. Niccolò Antonelli, primer des de l'inici, va vèncer i Danny Kent, cinquè, serà campió a Austràlia si Enea Bastianini no esgarrapar un mínim de 7 punts a Phillip Island.