Més motor

Morales, campió d'Europa de Superbikes

Motociclisme. Edgar Pons i Xavi Vierge es jugaran el de Moto 2 a Xest

Carmelo Morales (Yamaha) va aconseguir dissabte el títol europeu de superbikes, el novè de la seva llarga carrera, en diverses disciplines. El pilot de Castellar del Vallès (37 anys) va guanyar dissabte a Jerez i es va assegurar el títol, que no va celebrar en record de dos dels seus rivals, Dani Rivas –mort en un accident a Laguna Seca i Kenny Noyes, ferit de gravetat a Motorland. Ahir Morales també va guanyar la cursa. En Moto 2, Edgar Pons (tercer) i Xavi Vierge (guanyador a Jerez) es jugaran el títol en una doble cursa a Xest. Pons és el favorit clar: té 197 punts i Vierge (176) necessita guanyar les dues curses i que el seu rival no faci podi. En Moto 3, primera victòria de l'any per al gironí Albert Arenas, que va fer segon en la segona cursa (rere el nou líder, Nicolò Bulega, a qui havia vençut en la primera cursa) i salta al tercer lloc de la general.